За нас

За ФИТНЕС УЧИЛИЩЕ ProSkills

Фитнес училище ProSkills е център за професионално обучение към “Ес Ен Ем Фитнесс” ООД (ЕИК 202820209) е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение (ЗПОО) , предоставящ образователни услуги в сферата на фитнеса по направления 813 (спорт).


ЦПО Фитнес училище ProSkills притежава лицензия 2021121566 / 30.09.2021г. от НАПОО (Национална агенция за професионално образование и обучение)
https://www.navet.government.bg/bg/registar-na-tsentrovete-za-profesiona/#


Нашата мисия е да ви квалифицираме и запознаем с последните фитнес тенденции като ви предложим стойностна образователна система от курсове и богати на информация уъркшопи, отговарящи на вашите търсения. За да направим това, ние ще ви срещнем със световно признати лектори - мастър трейнери, които ще ви обучат и сертифицират, като ви помогнат да постигнете целите си.

Нашата цел е да подобрим индивидуалните и колективните ви умения като изградим мрежа от квалифицирани фитнес инструктори и мастър трейнери, разширявайки хоризонтите пред вас.


Държавно признати удостоверения!

След всеки успешно преминат курс, курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Присъединете се към нас, станете сертифициран фитнес инструктор и да превърнем образованието в осъзнат избор!

about-img

 

Защо да изберете нас?

Имаме солиден натрупан опит и за вас ние сме дългосрочен партьор в постигането на вашите цели.

  • 80%
    Препоръчани
  • 100%
    Щастливи клиенти