Стелиос Кон

Стелиос Кон

Групов фитнес инструктор

За Лектора:

Стелиос Кон е един от най-разпознаваемите и популярни презентьори по степ/денс в света, а също и съосновател на Българската Фитнес и Спортна Акадамия – BSF Academy. Той е признат мастър трейнър както по степ/денс, така и по LRF DanceXtreme програмата.
Обучавал се е по специалността „Физическо възпитание и Спортна наука“ в Националния гръцки университет в Атина, като е специализирал в „Здраве, Фитнес и Спорта Медицина“. По отношение на танцуването Стелиос изучава тънкостите на модерните танци при Imperial Society of Teachers of Dancing.
Като презентьор, той е толкова добре познат по света не само заради класовете и уникална си техника, но и заради експлозивния заряд и харизмата, които зареждат всички с позитивизъм, когато Стелиос е на сцената. През последните години той е провеждал своите класове в над 12 страни в Азия и Европа – Гърция, Испания, Чехия, Тайланд, Израел, България, Австрия, Полша, Португалия, Турция, Германия и други.
Като мастър-трейнър той има редица сътрудничества с добре познати фитнес организации в Европа, Азия и Австралия още от 2007-а година, като за това време е обучил стотици инструктори по аеробика и степ/денс. През 2011 г. Стелиос става и презентьор за организацията Move Ya! и първото му трейнър CD “Dance Sensation – Stelios Kon” и разпространено в целия свят. Той счита, че основният двигател на успеха в работата му е страстта, с която я върши и неспирният процес на споделянето й всъщност е нещото, което го презарежда нон стоп.

Повече за Стелиос Кан можете да намерите на страницата му: www.stelioskon.com

Защо да изберете нас?

Имаме солиден натрупан опит и за вас ние сме дългосрочен партьор в постигането на вашите цели.

  • 80%
    Препоръчани
  • 100%
    Щастливи клиенти