BOSU® Pro Balance Trainer

BOSU® Pro Balance Trainer

Наличност: В наличност
412 лв.
 • Отстъпка в цената при закупуването на по-големи количества
 • Свържете се с нас за повече информация относно продукта тук
 • Посетете нашите обучителни курсове за фитнес инструктори тук
 • Транспортните такси и доставка до ваш адрес се заплащат отделно
 • Доставката се извършва до 10 работни дни

Какво представлява BOSU®?

 

Тренажорът за баланс BOSU® е чудесен уред за прибавяне на баланс към всяка съществуваща тренировка. Под мотото „Да направим всяка тренировка по-добра”, тренажорът за баланс  BOSU®  създава повече нестабилност, което пък допринася за по-голям положителен ефект при изпълнение на упражненията. 

Стабилността произтича от центъра, който е и най-важното звено между горната и долна част на тялото;  централната част на тялото първа реагира по време на усилие. Ако тя функционира правилно, повърхностните мускули реагират по-добре, което позволява повече контрол върху движенията. Тренажорът за баланс BOSU®  е уникален тренировъчен уред и може да бъде комбиниран с други уреди, с което да се внесат нови и вълнуващи елементи към вече съществуващи курсове и тренировки. С тренажора за баланс BOSU® , вие може да подобрите всяка една фитнес програма.

Тренажорът за баланс BOSU®  добавя разнообразие и предизвикателство към, например, кардио и силови тренировки, атлетически упражнения, фитнес и йога. С този тренировъчен уред всеки спортуващ инстинктивно ще търси идеалния баланс. А това от своя страна допринася за по-гъвкави и ефективни движения. Уникалната приложимост и функционалност на тази полу-топка прави всички тренировки забавни, предизвикателни и ефективни. Целта е да намерите вашия баланс бързо и безопасно, но в същото време по един предизвикателен начин, който е достъпен за всички.

BOSU® е съкращение на „Използване на двете страни”, което означава, че може да използвате както закръглената, така и плоската страна на тренажора за баланс BOSU®. Но философията „Използване на двете страни” стига дори по-далеч: тренировките с BOSU® изискват не само физическо, но и умствено участие, с цел постигане на фокус и контрол върху тялото. Тази концепция вдъхновява създателя Дейвид Уек да разработи още  BOSU® продукти и тренировъчни програми, основаващи се на науката и доказали се в „истинския живот”.

 

Съдържание:
1x BOSU Balance Trainer PRO
1x Помпа
1x Ръководство


Тегло 8.200 кг
Марка: BOSU
Диаметър: 65 см

 

Защо да изберете нас?

Имаме солиден натрупан опит и за вас ние сме дългосрочен партьор в постигането на вашите цели.

 • 80%
  Препоръчани
 • 100%
  Щастливи клиенти