MK PILATES ДИПЛОМА

 

MK PILATES ДИПЛОМА

Наличност: В наличност
1 200 лв.

Майкъл Кинг е първо поколение пилатес преподавател.
Бил обучаван по традиционен начин, но създава своя уникален метод, като взима под предвид най-новите проучвания и резултатите от тях, и ги прилага към техниката на Пилатес. Използвайки оригиналните цели на метода, той вярва, че техниката трябва да бъде адаптирана така, че „идеално да пасва” на нуждите на отделния клиент или участниците в класа, когато се работи с Matwork или различното оборудване. Майкъл вярва, че ние трябва да гледаме на техниката като метод на тренировка, който допълва останалите видове фитнес и рехабилитационни средства, без да се налага да се прави компромис с която и да е от целите на самия Джоузеф Пилатес. Правилно преподавания Пилатес може да ви научи да тренирате вашите локални стабилизиращи мускули, преди да започнете с тренировки за основните мускули, тъй като първите често са пренебрегвани във фитнес средата. Така може да се добави нова степен на интензивност към всяка тренировка. Но независимо от многото вариации на Пилатес упражненията, или начина, по който се прилага техниката, Принципите винаги трябва да се следват...  

 

Програма на обучение:

МАТ 1 (Групови занимания по Matwork) 
Дати: 29 - септември 1- октомври 2023

Лектор: Майкъл Кинг
Форма на обучението: Дневна
Продължителност: 3 дни, 24 учебни часа, 60 препоръчителни часа практика

Това е основата на нашето обучение. Без значение дали сте групов инструктор, личен треньор, или искате да смените професията си, с нашето начално ниво на обучение вие ще придобиете нуждите знания. Нашият модулен формат ви предоставя учебни часове, в които да рагърнете потенцията си и да набавите търсените от вас знания. 

 

МАТ 2 (Междинни и по-сложни движения)
Дати: 06 - 08 oктомври 2023

Лектор: Малкълм
Форма на обучението: Дневна 
Продължителност: 3 дни, 24 часа.
Необходимо условие: Етап 1 MK Matwork или друго първо ниво на обучение/сертификация по Пилатес.

Тази програма е създадена с цел да ви запознае с оригиналния Пилатес репертоар от 34 движения, заедно с техните промени и вариации. Целта е да се създаде по-голям набор от упражнения, с помощта на които вашата основна група Matwork клиенти да започне практикуването на по-предизвикателен традиционен репертоар, като в същото време продължавате да се придържате към метода на Майкъл Кинг.
Научаваме движенията, преминаването от едно към друго, подходящото разтягане и формата на класа.
За всяко движение разработваме вариант, който ни позволява по-лесно да създадем формата на класа в съответствие с подходящото ниво на групата. Курсът включва и самостоятелни задачи и се фокусира върху уменията за преподаване и самостоятелната практика. Този курс не е физически тест, целта е да ви помогне да разберете кои зони от собствената ви физика и преподавателска практика имат нужда от по-голямо внимание.

 

МАТ 3 (Изготвяне на индивидуална програма) 
Дата: 10 - 12 ноември  2023

Лектор: Майкъл Кинг
Форма на обучението: Дневна
Продължителност: 3 дни, 24 часа.
Необходимо условие за участие:
Етап 1 и Етап 2 Matwork

 

Този курс ще ви научи на всичко необходимо, за да можете безопасно и ефективно да преведете вашия клиент от начално към средно и най-високо ниво на упражнения, в условия на индивидуална тренировка.
Последно оценяване: След предаване на вашия материал за случаи от практиката, ще ви бъде определена дата и час, когато ще бъдете оценяван в рамките на един час, докато работите с клиент.

Важно

* Място на провеждане на курса ще бъде спортна зала FIT CITY www.fitcity.bg Национален стадион "Васил Левски" Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38 Сектор "В"

*Ако се регистрирате по банков път(банков превод) , снимайте платежното и ни го изпратете на имейл info@fitnessschool.bg

След като се регистрирате за курса ще Ви бъде създаден персонален акаунт(ако нямате такъв) за сайта на Майкъл Кинг   www.michaelkingpilates.com, с който акаунт ще имате достъп до база данни и материали с информация за предстоящите три нива:

Инструкции и Ръководство. 

Ще ви бъдат изпратени учeбни материали  за всяко едно от нивата веднага след регистрацията (Mat 1/2/3): 

- Работна тетрадка 67стр (преведена от Английски ез. на Български ез.)

- Учебник 172стр. 

 

Към акаунта Ви ще бъде създаден и имейл (името Ви)@michaelkingpilates.com.
С този имейл ще можете да комуникирате с всички инструктори на MK PILATES по целия свят, както и с отдела Поддържа (Support)   в самия сайт и Центърът Ви за обслужване в България. 
Веднъж влезете ли в системата на MK PILATES вие ставате член на глобалното семейство на MK PILATES.

*Важно

Цената на обучение е 3 600лв + професионална кваливикация на стойност 500 лв.  Общо 4 100 лв, но ако заплатите цялата диплома, ползвате oтстъпка и цената на обучение ще бъде 3 500лв.
Възможно е и курсът да бъде заплатен, на няколко вноски при сключване на договор между образователния център и курсиста.
 

След успешна завършване на курса. Вие ще  придобието и държавна квалицикация(удостоверение) със специалност ФИТНЕС, която ви дава право да практикувате на територията на целия ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ + Диплома по пилатес от МК PILATES.


УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА:
 - навършени 18 години.
 - медицинско удостоверение
 - копие от завършено средно образование   

Банкова сметка за заплащане на семинара:
УниКредит Булбанк
Фирма: "ЕС ЕН ЕМ ФИТНЕС" ЕООД
ЕИК: BG202820209
IBAN: BG28UNCR70001521348536

Основание: Такса курс по Пилатес 
Имената Ви: ..............

 

*Важно
Записванията за курса се приемат до 10.09.2023г. и до изчерпване на местата.


 

 

Защо да изберете нас?

Имаме солиден натрупан опит и за вас ние сме дългосрочен партьор в постигането на вашите цели.

  • 80%
    Препоръчани
  • 100%
    Щастливи клиенти