LRF KombatXtremeTM

LRF KombatXtremeTM

Наличност: В наличност
300.00 лв.

LRF KombatXtremeTM

 

KombatXtremeTM е “супер як” боен фитнес клас. Ритайте и удряйте, докато се потопите в усещането за музика и движение. Ако искате прости движения, комбинирани с боен привкус, използвайки бойни стилове като бокс, карате, капоейра и кик-бокс, това е точно за вас. „Представете си боен сценарий с четирима нападатели около вас, 360 градуса. Вие изпълнявате невероятната 128 до 150 бийтова хореография, използвайки автентични движения и бойна техника. Ето за това става дума!” - Nicco Kuc.

 

ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КЛАС за една наистина различна кардио тренировка. Ще си тръгвате от всеки час, треперейки от ритане, удряне, коленичене и извиване, докато в същото време се наслаждавате на преливащата от адреналин музика и невероятната бойна хореография.

 

 Относно LRF KombatXtremeTM курс за инструктори:

 


Обучителната програма на Lifestyle Rhythms Fitness е акредитирана от Fitness Australia и е един от най-обширните денс/фитнес курсове, предлагани по света. По време на двудневното обучение курсистите ще научат както основните, така и по-сложните методи на преподаване за една денс фитнес програма. Курсистите ще се възползват от обширните познания и опит на нашия презентър, който ще направлява, обучава и показва най-важните и ефективни методи на преподаване, свързани с „денс фитнес формата”. Курсът е базиран на модерни техники за подсказване, едновременно визуални и звукови, с цел да придобиете необходимите умения, за да преподавате денс фитнес програма с бързо темпо и силно въздейстиве. Обучението ще наблегне на правилната работа с микрофон и изкуството на визуално подсказване. Курсът ще направлява курсистите през петте ключови елементи, известни още и като F.A.C.T.S.(R) (Фитнес, Подход, Преподаване, Техника, Структура). Време е да научите нещо ново ИЛИ да подобрите вашите съществуващи умения и да станете възможно най-добрите!

 

Official LRF website: www.lifestylerhythmsfitness.com

 

Лектор:
Мартин Гаджев, трикратен републикански шампион по кикбокс и мастър трейнър по KombatXtreme за Европа.
 
 
Дата на провеждане: 11/12.09.2021
 
Инструкции и Ръководство.
Ще ви бъдат изпратени учeбни материали:
- Учебник (68стр)
- Преди началото на курса го принтирайте и вземете със себе си. Може да използвате и преносимо електронно устройство, като таблет.
- След курса всеки един участник ще получи професионална музика за KombatXtreme.
 
 
Къде ще се проведе курса:
www.fitcity.bg
Национален стадион "Васил Левски"
Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38
Сектор "В"
 
 
Важно:
*Цена: 300лв
*След 29.08.2021г. цената на курса ще бъде 400лв.
*Записвания се приемат до 05.09.2021г
* Свободни места за курса - 20 човека

*Ако се регистрирате по банков път(банков превод) , снимайте платежното и ни го изпратете на имейл info@bfsacademy.bg
 
 

Защо да изберете нас?

Имаме солиден натрупан опит и за вас ние сме дългосрочен партьор в постигането на вашите цели.

  • 80%
    Препоръчани
  • 100%
    Щастливи клиенти